Ja je leest het goed, we gaan weer starten met de trainingen op de zondagavond in het Sportpaleis! πŸ•ΉοΈ Maar eerst een kleine recap naar het afgelopen jaar, want ondanks dat alles stil lag is er alsnog veel gebeurd.


Wisseling binnen het team

Aan het begin van de coronacrisis hebben Richard en Boudewijn aangegeven te willen stoppen met hun taken binnen DDS. Richard, Boudewijn, (Mirjam en Theresa), in de afgelopen jaren hebben we veel gedaan en veel bereikt. Namens mij enorm veel dank voor de fijne samenwerking en alle uren die we met elkaar in DDS hebben gestoken!

Ondertussen is er ook gezocht naar nieuwe mensen en hebben we Nico Kraakman bereid gevonden het team te komen versterken!

Een nieuwe start

Daarnaast hebben we de coronacrisis ook gebruikt om wat vernieuwingen door te voeren, dat heb je mogelijk al gezien want DDS heeft een nieuwe huisstijl! Daarnaast zijn er ook wat verbeteringen gemaakt met de streamkoffer en race timer, maar dat zal je pas zien op de vliegavond zelf.

Wil je als eerst op de hoogte zijn van de nieuwe trainingsmomenten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! (Ook als je voorheen mail van ons ontving, want de lijst is opgeschoond)


Start indoor seizoen

Op 22 augustus 2021 gaan we weer van start met nieuwe vliegavonden in het Sportpaleis, op de gebruikelijke tijden van 19:00 tot 22:00. De intentie is om dit weer 2 wekelijks te herhalen, maar zullen de eerste maanden rustig aan beginnen. Wil je alleen komen kijken? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

Gezien we nog altijd te maken hebben met de coronaregels, zal hierop ook gelet worden. Desinfecteer je handen bij binnenkomst, houd 1.5m afstand van elkaar en bij klachten uiteraard niet komen/aanmelden.

Aanmelden

Prijs: β‚¬10,- per vlieger 
We hanteren een limiet van 12-16 vliegers per avond, indien het vol is zal je helaas moeten wachten tot de volgende vliegavond. 

Voor het aanmelden stuur je een mail naar [email protected], met de volgende informatie: 
– Je naam
– Pilot tag (indien je die hebt)
– Vlieg niveau (beginner, gemiddeld of pro)
– Type VTX (alleen 25mw)

Wanneer we je aanmelding hebben bevestigd, krijg je meer informatie over de betaling en informatie over de specifieke avond.