Het jaar 2018 is ten einde of beter gezegd 2018 is voorbij gevlogen. Een jaar wat in onze ogen, een zeer succesvol jaar was. Daar blikken we dan ook nog even graag op terug, middels dit bericht.

In totaal zijn er dit jaar 30 trainingsmomenten door Dutch Drone Squad georganiseerd, omgerekend ongeveer 90 uur waarin vliegers konden trainen. Het leukste van alles is dat wij vanaf dag 1 tot vandaag, bij iedereen die komt vliegen alleen maar progressie zien in hun vliegskills en daar zijn wij trots op!

Het jaar 2018 was ook het jaar dat Dutch Drone Squad het een jarig bestaan vierde (met taart uiteraard!) en ook hebben wij dit jaar weer veel nieuwe mensen mogen begroeten in het sportpaleis.

Ter afsluiting van het zomerseizoen was er dan ook die allereerste BBQ, ook wel bekend als de “Fly to meat you“. Dit was een groot succes, enorm gezellig en dus zal er in 2019 weer een BBQ komen.

Na velen gezellige en fanatieke vliegavonden. Sloten we op 30 december het jaar af met een oudejaars-vliegavond, waarbij er naast het vliegen ook oliebollen en appelflappen waren voor iedereen.

Maar wat zijn de vooruitzichten in 2019?

Allereerst willen we elk kwartaal nog betere tracks neerzetten met variërende elementen, wat alleen maar ten goede komt van de vliegskills. We horen dan ook graag wat jij terug zou willen zien in de nieuwe tracks dit jaar, dit kan je laten weten via Facebook of via de mail.

– Competitie

Daarnaast is er het idee om een kleine competitie als pilot te starten in het eerste kwartaal van 2019. Wie de snelste tijd neerzet op de track wint eind maart een kleine prijs, ranking bestaat uit 2 categorieën: pro en fun fly, in elke categorie dus een winnaar.

– Wedstrijden

We roepen het al een tijdje, maar in 2019 willen we het organiseren van echte wedstrijden (weliswaar nog op low-key basis) daadwerkelijk gaan uitvoeren. Hopelijk daarover binnenkort meer.