Jawel de nieuwe track voor dit kwartaal is bekend! Met dank aan iedereen die heeft meegedacht.

In deze track hebben we weer een aantal leuke elementen in de track gestopt:

  • De divegate
  • De hangende gate
  • De tunnel met flyover/powerloop
  • Split S met 180° turn

De baan gaat als volgt:
We starten zoals altijd bij de gele pijl, vanuit door vlieg je als eerste over de racetimer voor de tijdregistratie en maakt daarna een bocht naar rechts om de vlag. Je vliegt naar de volgende vlag op hoogte en maakt een rondje (linksom) om de vlag, daalt qua hoogte (anders kans op mid-air) en pakt daarna de gate.

Pak vervolgens de volgende vlag rechtsom en vlieg door naar de overkant tussen de grote pilaar en hangende gate in. Vlieg op hoogte een linker bocht op het achterstuk richting de divegate. Vanaf bovenaf vlieg je door de divegate en vliegt verder naar/over de linker gate van de 2 die verder op staan. Maakt een split S (bij de linker), daarna een 180° turn naar links en pakt de rechter gate.

Vervolgens vlieg je naar de hangende gate pak je eerst de bovenste, maakt een split s door de onderste. Daarna pak je de gate aan de linkerkant van de tunnel, maakt een powerloop / keert om of vliegt over de tunnel en pakt de gate aan de rechterkant van de tunnel.

Maak daarna een U turn (linksom), vlieg door de tunnel en maak aan het einde een bocht naar links. Waarna je vervolgens weer richting de racetimer vliegt en een volledige lap hebt gevlogen. (volg je het nog? ^^)


Als je meer wil weten over de locatie waar deze track wordt neergezet kijk dan hier.