Het is september en dat bekend dat we bijna weer gaan starten met een nieuw indoor seizoen in Alkmaar. Afgelopen seizoen hebben we geëvalueerd en is er besloten om een aantal zaken anders aan te pakken. In deze post lees je daar alles over.

Voor seizoen 22/23 verwachten we ongeveer 15 vliegavonden te gaan organiseren en afhankelijk van de situatie, vind het plaats in sporthal Oosterhout of het sportpaleis. In de tabel met trainingsdata vind je terug op welke locatie een vliegavond is.

Verhoging van de entreeprijs

Meestal heb je een goed seizoen en soms een wat minder goed seizoen (financieel gezien). Het huren van een zaal is een aardige kostenpost en afgelopen seizoen is het budget daar behoorlijk aan opgegaan, meer dan verwacht. Dit hangt altijd samen met de rekensom: hoeveel piloten komen er op een vliegavond, in hoeverre speel je quitte met de huurkosten en het liefst willen we soms ook kunnen investeren in nieuwe spullen. Daarom hebben we besloten voor dit seizoen, de entreeprijs van €10,- te verhogen naar €12,-.

Stoppen met de nieuwsbrief

We hebben gemerkt dat de aankondigingsnieuwsbrief niet heel vaak wordt geopend/gelezen, is een nieuwsbrief nog wel van deze tijd? Voor nu hebben we besloten om er mee te stoppen. Hoe weet ik dan wanneer er weer een vliegavond is? We blijven uiteraard dit wekelijks melden op Facebook en Instagram, of join de community server van Dutch Drone Squad op Discord.

Deadline aanmelden vliegavond

Om wat beter zicht te hebben op het aantal aanmeldingen, hebben we besloten om een deadline te stellen tot wanneer je kan aanmelden. Niet meer tot op de dag zelf, maar uiterlijk vrijdag 09:00 (geeft ons ook wat tijd om een indeling te maken). In het geval dat er zeer weinig aanmeldingen zijn, kan worden besloten om de vliegavond niet door te laten gaan. Wees dus op tijd met aanmelden 😉

Tot zover de huishoudelijke mededelingen, we kijken er weer enorm naar uit en hopelijk tot ziens!

Team DDS