Nieuwe track vanaf 13 januari 2019

Dutch Drone Squad is een groep van enthousiaste drone racers uit Alkmaar en omstreken

Nieuwe track vanaf 13 januari 2019

12 januari 2019 Geen categorie Race Track Sportpaleis 0
track sportpaleis Q1 2019

Jawel de nieuwe track voor dit kwartaal is bekend! Met dank aan iedereen die heeft meegedacht.

In deze track hebben we weer een aantal leuke elementen in de track gestopt:

  • De divegate
  • De hangende gate
  • De tunnel met flyover/powerloop
  • Tunnel van Forza gates in een bocht

De baan gaat als volgt:
We starten zoals altijd bij de gele pijl, vanuit door vlieg je als eerste over de racetimer voor de tijdregistratie en maakt daarna een bocht naar rechts om de vlag. Je vliegt naar de volgende vlag op hoogte en maakt een rondje (linksom) om de vlag, daalt qua hoogte (anders kans op mid-air) en pakt daarna de gate.

Pak vervolgens de volgende vlag rechtsom en vlieg door naar de overkant tussen de grote pilaar en hangende gate in. Vlieg op hoogte een linker bocht op het achterstuk richting de divegate. Vanaf bovenaf vlieg je door de divegate en pakt daarna op grond de 3 forza gates in een rechter bocht in het achterstuk.

Vervolgens vlieg je naar de hangende gate pak je eerst de bovenste, maakt een split s door de onderste. Daarna pak je de gate aan de linkerkant van de tunnel, maakt een powerloop / keert om of vliegt over de tunnel en pakt de gate aan de rechterkant van de tunnel.

Maak daarna een U turn (linksom), vlieg door de tunnel en maak aan het einde een bocht naar links. Waarna je vervolgens weer richting de racetimer vliegt en een volledige lap hebt gevlogen. (volg je het nog? ^^)


Als je meer wil weten over de locatie waar deze track wordt neergezet kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *